Konferens på Gyllene Uttern

Kombinera nytta med nöje

Plats för möten och minnen

Strategiskt placerad mellan Sveriges största städer, utanför Jönköping och Gränna, är Gyllene Uttern en perfekt plats för att ses och inspireras. Låt oss ta hand om er konferens, kick-off eller möte.

Varje möte är viktigt

Oavsett hur du vill att ert möte eller er konferens ska se ut är vi med er från bokning till utförande och utvärdering.

Med en gedigen erfarenhet av lyckade konferenser ser vi till att allt är tipp-topp utifrån era önskemål och behov. Vi erbjuder allt från dagspaket till helpension.

Skräddarsydd konferens för era behov

Vi har lokaler som passar allt från de minsta grupperna till lokaler för upp till 160 deltagare (och ännu fler om vi använder restaurangen). Med vår restaurang, parkering, närhet till E4:an, boende och konferenslokaler precis bredvid varandra blir en konferens hos oss logistiskt enkel. Kontakta oss för att höra mer om vad en konferens på Gyllene Uttern har att erbjuda.

Aktiviteter på er kick-off

Gyllene Uttern är en utmärkt plats för en kick-off och vi har jobbat hårt med att ta fram de bästa aktiviteterna för att hjälpa er skapa en utmärkt arbetsmiljö. Vårt fantastiska läge, den inspirerande miljön och en mängd olika aktiviteter hjälper oss skapa en oförglömlig upplevelse åt ert team.

Skicka bokningsförfrågan

Vi hjälper er skräddarsy er konferens så att det blir en upplevelse ni längtar tillbaka till.

Restaurang

I vår restaurang serverar vi både frukost, lunch och middag. Menyn består av klassiska rätter och uppdateras alltid efter rådande säsong. Läs mer på vår restaurangsida eller boka bord direkt.