Våra stugor

För avkoppling och en god natts sömn

Checka in
Checka ut
Gäster
Rum Vuxna Barn
Vuxna
-
1
+
Barn
-
0
+
Din kod
Sök

Bo avsides i en av våra stugor

Vill du bo lite avsides så är våra stugor ett perfekt alternativ för dig. De ligger söder om den sista flygelbyggnaden med ett omgärdande grönstråk. Här kan du ta gångstigen som leder ner till Röttle by och Rykande forsen, bada och se fina sevärdheter.

Vi har idag nio stugor — alla med magisk utsikt över Vätterns klara vatten och Visingsö. Det finns olika storlekar på stugor som passar både den lilla och stora familjen. Just nu renoverar vi för fullt men håll koll på hemsidan för uppdaterad information om när de är klara för uthyrning.

För våra fyrbenta vänner!

Vi vet att hundar är en del av familjen och på vårt hotell är du välkommen att ta med din bästa vän. Vi har ett begränsat antal rum som är öppna för husdjur. Då ingår filt, mat- och vattenskål och tuggben. Kom ihåg att informera oss att du ska ha med ditt husdjur när du bokar ditt rum. Du kan också ringa eller maila oss om detta i efterhand. En extra avgift på 200kr/natt tillkommer.

Skara Stadscamping

Småmysig standardstuga? Tälta eller bo bekvämt i större sällskap? Eller är du sugen att prova på äkta glamping? Skara Stadscamping har erbjudanden som passar alla med platser för både husbil och tält samt fina stugor.

Restaurang

Njut av säsongens primörer bland några av Sveriges mest berömda konstnärer i vår konst- och matsal. Här serverar vi frukost, lunch och à la carte. Besök vår restaurangsida eller välkommen att boka bord direkt.