Våra stugor

För avkoppling och en god natts sömn

Checka in
Checka ut
Rum ooch Gäster
Rum Vuxna Barn
Vuxna
-
1
+
Barn
-
0
+
Din kod
Sök

Bo avsides i en av våra stugor

Vi har idag nio stugor — alla med magisk utsikt över Vätterns klara vatten och Visingsö. Vill du bo lite avsides så är våra stugor ett perfekt alternativ för dig!

Det finns olika storlekar på stugor som passar både den lilla och stora familjen. Här kan du ta gångstigen som leder ner till Röttle by och Rykande forsen, bada och se fina sevärdheter.

För våra fyrbenta vänner!

Vi vet att hundar är en del av familjen och på vårt hotell är du välkommen att ta med din bästa vän. Vissa av våra stugor är öppna för husdjur. Då ingår filt, mat- och vattenskål och tuggben. Kom ihåg att informera oss att du ska ha med ditt husdjur när du bokar ditt rum. En extra avgift på 200kr/natt tillkommer.

Grillkväll?

Till alla våra stugor finns det en uteplats med utsikt över Vättern och Visingsö. Grill finns också för dig som vill laga egen mat. Perfekt för sena sommarkvällar!

Restaurang

Gyllene Uttern har en lång historia som restaurang utanför Gränna. Sedan vi öppnade på 1930-talet har vi fokuserat på att laga kvalitetsmat med råvaror från vårt närområde i klassisk stil. Vår filosofi är att den mat vi serverar ska matcha den vackra Vättern-utsikten vi är omgiven utav.