Våra rum

För avkoppling och en god natts sömn

Checka in
Checka ut
Gäster
Rum Vuxna Barn
Vuxna
-
1
+
Barn
-
0
+
Din kod
Sök

Detta ingår i alla våra rum

Dusch, hårtork, TV, WC, wifi

Enkelrum

Våra enkelrum hittar ni i våra flygelbyggnader, Andrée och Brahe. Byggnaderna hittar ni ungefär 50 – 100 m från huvudbyggnaden, och de har sin egen parkering. Här sover ni gott i bekväma sängar. Det perfekta valet för den ensamresande som letar efter ett avkopplande och vackert boende.

Dubbelrum

Våra dubbelrum finner ni i flygelbyggnaderna, Andrée och Brahe. Byggnaderna är ungefär 50 – 100 m från våra huvudbyggnader, och har en egen, gratis parkeringsplats utanför. Njut av en god natts sömn i bekväma dubbelsängar, och vakna upp till en hänförande utsikt över Vättern och Visingsö.

Dubbelrum Deluxe

Varmt välkomna till våra vanliga dubbelrum! Våra deluxerum är alla perfekt belägna i vår huvudbyggnad. Dessa rum är personligt inredda, och har alla fantastisk utsikt över Vättern och Visingsö. Från rummen har ni enkel tillgång till baren, restaurangen och vår reception.

Svit

Varmt välkomna till våra dubbelrum, eller minisviten i flygelbyggnaden! Våra sviter ligger alla tre på första plan i vår huvudbyggnad. Dessa sviter är rymliga och unikt inredda, och har fantastiska utsikter över Vättern och Visingsö. Bo lyxigt och förälska dig i den magiska solnedgången. Från sviterna har ni enkel tillgång till bar, restaurang och reception.

För våra fyrbenta vänner!

Vi vet att hundar är en del av familjen och på vårt hotell är du välkommen att ta med din bästa vän. Vi har ett begränsat antal rum som är öppna för husdjur. Då ingår filt, vattenskål och tuggben. Kom ihåg att informera oss att du ska ha med ditt husdjur när du bokar ditt rum. Du kan också ringa eller maila oss om detta i efterhand. En extra avgift på 200kr/natt tillkommer.

Gyllene Utterns stugor

Bo på hotell men i egen regi. Vi har 5 nyrenoverade stugor med plats för upp till 4 personer. I samtlig stugor finns kylskåp, kaffe- och tekokare, porslin och generell köksutrustning, wc med dusch samt privat uteplats med tillhörande grill  och häpnadsväckande utsikt över Vättern

Frukost ingår alltid och stugorna är precis som hotellrum, fullt bäddade och redo för er ankomst, avresestädning ingår också.

Stugorna ligger i närheten till hotellet och bjuder in till rekreation då de är ”skärmlösa” och istället fyllda med spel och kikare för din totala återhämtning i ljuvt grönområde

Restaurang

Njut av säsongens primörer bland några av Sveriges mest berömda konstnärer i vår konst- och matsal. Här serverar vi frukost, lunch och à la carte. Besök vår restaurangsida eller välkommen att boka bord direkt.