Våra rum

För avkoppling och en god natts sömn

Checka in
Checka ut
Gäster
Rum Vuxna Barn
Vuxna
-
1
+
Barn
-
0
+
Din kod
Sök

Detta ingår i alla våra rum

Dusch, hårtork, TV, WC, wifi

Enkelrum

Våra enkelrum hittar ni i våra flygelbyggnader, Andrée och Brahe. Byggnaderna hittar ni ungefär 50 – 100 m från huvudbyggnaden, och de har sin egen parkering. Här sover ni gott i bekväma sängar. Det perfekta valet för den ensamresande som letar efter ett avkopplande och vackert boende.

Dubbelrum

Våra dubbelrum finner ni i flygelbyggnaderna, Andrée och Brahe. Byggnaderna är ungefär 50 – 100 m från våra huvudbyggnader, och har en egen, gratis parkeringsplats utanför. Njut av en god natts sömn i bekväma dubbelsängar, och vakna upp till en hänförande utsikt över Vättern och Visingsö.

Dubbelrum Deluxe

Varmt välkomna till våra vanliga dubbelrum! Våra deluxerum är alla perfekt belägna i vår huvudbyggnad. Dessa rum är personligt inredda, och har alla fantastisk utsikt över Vättern och Visingsö. Från rummen har ni enkel tillgång till baren, restaurangen och vår reception.

Svit

Varmt välkomna till våra dubbelrum, eller minisviten i flygelbyggnaden! Våra sviter ligger alla tre på första plan i vår huvudbyggnad. Dessa sviter är rymliga och unikt inredda, och har fantastiska utsikter över Vättern och Visingsö. Bo lyxigt och förälska dig i den magiska solnedgången. Från sviterna har ni enkel tillgång till bar, restaurang och reception.

För våra fyrbenta vänner!

Vi vet att hundar är en del av familjen och på vårt hotell är du välkommen att ta med din bästa vän. Vi har ett begränsat antal rum som är öppna för husdjur. Då ingår filt, vattenskål och tuggben. Kom ihåg att informera oss att du ska ha med ditt husdjur när du bokar ditt rum. Du kan också ringa eller maila oss om detta i efterhand. En extra avgift på 200kr/natt tillkommer.

Skara Stadscamping

Småmysig standardstuga? Tälta eller bo bekvämt i större sällskap? Eller är du sugen att prova på äkta glamping? Skara Stadscamping har erbjudanden som passar alla med platser för både husbil och tält samt fina stugor.

Restaurang

Njut av säsongens primörer bland några av Sveriges mest berömda konstnärer i vår konst- och matsal. Här serverar vi frukost, lunch och à la carte. Besök vår restaurangsida eller välkommen att boka bord direkt.