PAKET

Yogaweekend

27 – 28 April

I paketet ingår
  • Energi fika
  • Yogapass och föreläsning
  • Trerätters middag
  • Övernattning
  • Hotellfrukost

Pris:

Enkelrum: 1995kr

Del i dubbelrum: 1695kr/person

Ge dig själv den ultimata presenten av välmående och återhämtning med vår exklusiva yogaweekend!

Klockan 15.00 öppnar vi dörrarna till en värld av inre frid och balans, där du välkomnas med ett uppfriskande energifika för att sätta tonen för en helg fylld med energi och välbefinnande. Sedan, klockan 16.00, dyker vi in i ett spännande HybridYogapass där du får utforska en fusion av traditionella yogatekniker som vinyasa, ashtanga, yin, kundalini och till och med hot yoga, vilket garanterar en unik och berikande upplevelse.

Efter en föryngrande yogasession, klockan 17.30, väntar en inspirerande föreläsning där vår expert Kelvin delar med sig av sina bästa hälsotips och diskuterar vikten av kost, träning och rörlighet för att skapa balans och välbefinnande i livet. Du kommer att lämna föreläsningen med konkreta insikter och verktyg för att maximera din hälsa och livskvalitet.

Avsluta dagen på bästa möjliga sätt med en gourmet 3-rätters middag som är skapad med inspiration från de insikter och kunskaper du fått under föreläsningen, vilket garanterar en smakfull avslutning på dagen.

På söndagen, börja dagen med ett uppfriskande HybridYogapass klockan 09.00 för att sätta tonen för en fantastisk dag framåt, innan det är dags att checka ut och ta med dig den nya energin och insikterna du har fått med dig hem.

Kelvin Marsh, professionell styrke- och konditionstränare och personlig tränare i över 30 år och sedan 6 år tillbaka certifierad yogainstruktör. Kelvin kommer ursprungligen från Manchester i England och efter att ha tävlat i boxning från 1986-1992 lärde han sig tidigt mycket om konditioneringen av kropp och sinne, och allt vad det innebär. Sedan Kelvin flyttade till Sverige har han bland annat varit styrke- och konditionstränare för HV71, ett ledande svenskt ishockeylag.

Boka din plats nu och ge dig själv den ultimata helgupplevelsen av välmående och återhämtning!

OBS! Vid fint väder är vi utomhus så ta med kläder efter väder.

För att boka, ring: 0390-10800 eller maila: info.gylleneuttern@julahotell.se

Fler paket