Fest och bröllop

Arrangera vigsel, middag och fest i en storslagen miljö

Planerar ni ett bröllop?

Vi på Gyllene Uttern har en lång historia av bröllop och har sedan vi öppnade 1933 förvaltat denna stora dag. Med vackra Vättern och uppenbarelsen av Visingsö i bakgrunden har ni oändliga fototillfällen och vår slottsborg gör atmosfären ännu mer magisk.

Vi kan hjälpa till med allt från arrangemang av vigsel till dukning

Vi hjälper gärna till att skapa ert drömbröllop och bistår med all vår kunskap för att tillsammans ge inspiration till er fantastiska dag som ni kommer bära med er resten av ert liv.

Vigsel går att arrangera i vårt lilla kapell eller utomhus på terrassen. Svenska Kyrkan finns såklart i Gränna i det direkta närområdet om man hellre vill vara där.

Om ni önskar kan vi duka upp bord enligt era önskemål på vår veranda med en sagolik utsikt över Vättern och Visingsö. Det finns alternativ till olika sittningar och olika möblemang beroende på vad ni önskar, dock har vi inga runda bord. Optimalt för sittningar på verandan är 75–85 personer inklusive honnörsbordet.

Rum för dans och efterfest eller lekrum för barnen? Vi har det mesta!

Vi har diverse olika lokaler och utrymmen som går att använda för olika behov — omklädningsrum, efterfest eller lekrum för barnen. Ett vanligt utrymme för dans efter middagen är vår kaffestuga som ni också kan använda.

Behöver ni ljud och mikrofoner har vi ett PA-system av märket AY för uthyrning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Skicka bokningsförfrågan

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er skräddarsy er bröllopsdag?
Skicka en bokningsförfrågan nedan så hör vi av oss!

Vigsel i vårt kapell

Är du sugen på att ha en intim och vacker vigsel för en mindre skara?
Då passar vårt kapell alldeles utmärkt.