Dagens lunch
Inkl mineralvatten, salladsbuffé, smör, bröd, kaffe & kaka.
Kom och ät lunch hos oss
Öppettider
Måndag – fredag 11.30 – 15.00
Lördag – söndag 12.00 – 15.00
Vår meny består av omsorgsfullt utvalda rätter, med fokus på närodlade produkter och svenska råvaror. Mineralvatten, salladsbuffé, kaffe & kaka ingår såklart i lunchen.
Vi uppdaterat vår meny efter rådande säsong.
Vid allergier vänligen kontakta personalen. Alla våra rätter går att få som laktosfria.
Lunch alla dagar i veckan!
Dagens lunch serveras måndag – fredag, 145kr.
Lördag & söndag serveras vår helgmeny. 245kr inkl. helgens dessert
Lunch V.18
MÅNDAG
Kycklingfilé med rostad potatis och sesammajonnäs samt skysås och rostade grönsaker.
TISDAG
Nattbakat högrev med med rostade rotsaker och rökt majonnäs samt smörbönor.
ONSDAG
Fläsksida med ramslökssås och sauté på sojabönor och rädisa, serveras med potatispuré.
TORSDAG
Kycklingqueneller smaksatta med dragon, serveras med rostade rotsaker och smörad grönsaksbuljong.
FREDAG
Sotad fläskkarré med schalottenlöksky och persiljesalsa, serveras med potatispuré smaksatt med creme fraiché och citron samt sotade padrons.
_
VECKANS FISK
Ångad bleka med kaviarsås och hackat ägg, serveras med broccoli och kokt potatis.
VECKANS VEGETARISKA
Helrostad blomkål med puré av blomkål smaksatt med miso, serveras med brynt soyasmör och rostade frön samt picklad rödlök och sauté på sockerärtor och rädisa.
HELGLUNCH V.18
KÖTT
Grillad pluma med gremolata och skysås, serveras med kryddrostad potatis och bakad tomat.
FISK
Torsk Classique – halstrad torsk med krämigt ägg, handskalade räkor och riven pepparrot. Serveras med dillslungad potatis och brynt smör.
VEGETARISKT
Långbakad vitkål med brynt hasselnötssmör, serveras med palsternackspuré, picklade betor och krispigt bovete samt microgrönt.
STÅENDE LUNCH 185KR
Hugos Isterband
med Visingsösenap, egna betor och stuvad potatis