Konferens på en klippa norr om Jönköping

En inspirerande utsikt väntar ert möte.

En konferens på Hotel Gyllene Uttern utanför Jönköping och Gränna är ett succérecept. Med vår strategiska placering mellan Sveriges största städer, och en inspirerande utsikt, blir valet av er nästa konferensplats lätt!

VARJE MÖTE ÄR VIKTIGT

Oavsett hur ni vill att ert möte eller konferens ska se ut så kommer vi vara med er från bokning, till utförande och utvärdering.

Vi hjälper er designa det bästa möjliga mötet hos oss. Med en gedigen erfarenhet av lyckade konferenser ser vi till att allt är tipp-topp utifrån era önskemål och behov. Välkommen till en konferens som är uppbyggd för att ni ska få ett lyckat möte.

EN KONFERENS PÅ GYLLENE UTTERN

Från dagkonferenser till helpension med övernattning, så skräddarsys våra konferenser till er grupp.

Vi har lokaler som passar allt från de minsta grupperna till lokaler för upp till 160 deltagare (och ännu fler platser i restaurangen). Med vår restaurang, parkering, E4:n, boende och konferenslokaler precis bredvid varandra blir en konferens hos oss logistiskt enkel. Kontakta oss för att höra mer om vad en konferens på Gyllene Uttern har att erbjuda.

KONFERENSER, MÖTEN & EVENT I JÖNKÖPING

Oavsett storlek eller anledning till att ni samlas, erbjuder vi den perfekta platsen för att föra alla samman. Värdskap i världsklass är våra ledord och vi ämnar visa hur Gränna utanför Jönköping blev det populära besöksmålet det är idag.

Med vår närhet till E4:n är vårt hotell den perfekta platsen – även om ni jobbar på olika platser.

AKTIVITETER & KICK-OFF
Vi har jobbat med att ta fram de bästa aktiviterna som finns för att hjälpa er skapa en utmärkt arbetsmiljö för er kick-off eller konferens.

Gyllene Uttern är den perfekta platsen för en kick-off. Vårt fantastiska läge, den inspirerande utsikten och en stor mängd aktiviteter hjälper oss skapa en oförglömlig upplevelse åt ert team. Allt för att er kick-off ska bli en så bra start som möjligt.

KONTAKT & OFFERT

Vi hjälper er skräddarsy er konferens, ert möte eller kick-off så att den blir en upplevelse ni längtar tillbaka till.

Ring 0390 108 00 eller skicka mejl till info@gylleneuttern.se så svarar vi inom kort. Varmt välkommen!