Våra konferensrum

Rum för alla tillfällen

Moderna konferenslokaler

Boka konferens, möte eller event hos oss. Hotellet erbjuder möteslokaler för upp till 160 personer. Våra lokaler är moderna och har all utrustning för en professionell och smidig konferens.

Gyllensvaan

Sitt och jobba i en otrolig slottsmiljö med fantastisk utsikt över Vättern och Visingsö. I detta rum har du Smart-TV för att enkelt kunna ha telefonmöten samt andra teknikaliteter ni kan förväntas behöva.

Maxantal: 20 st
Storlek: 55 kvm
Möblering: Styrelsesittning

Vättersalen

Detta är vår största konferenslokal belägen i konferenshuset strax intill slottsbyggnaden. Här finns allt du behöver och du har en egen balkong med slående utsikt över Vättern och Visingsö.

Maxantal: 160 st
Storlek: 125 kvm
Möblering: Bio, -skolsittning eller u-bord

Brahe

Denna mindre lokal vetter in mot tomten och ligger i konferenshuset bredvid slottsbyggnaden. Här finns modern utrustning och det ni behöver för att genomföra er konferens.

Maxantal: 25 st
Storlek: 38.5 kvm
Möblering: Bio, -skolsittning eller u-bord

Skräddarsydd grupprum för era behov

Vi har lokaler som passar allt från de minsta grupperna till lokaler för upp till 160 deltagare (och ännu fler om vi använder restaurangen). Med vår restaurang, parkering, närhet till E4:an, boende och konferenslokaler precis bredvid varandra blir en konferens hos oss logistiskt enkel. Kontakta oss för att höra mer om vad en konferens på Gyllene Uttern har att erbjuda.

Skicka bokningsförfrågan

Vi hjälper er skräddarsy er konferens så att det blir en upplevelse ni längtar tillbaka till.