Mer än en konferens

Aktiviteter och upplevelser

Aktiviteter att göra tillsammans

På Gyllene Uttern har vi samlat ihop några roliga aktiviteter och upplevelser för att hjälpa er skapa en härlig arbetsmiljö. Det är allt från fika med alpackor till olika dryckesprovningar — allt för att komma i rätt stämning. Alla aktiviteter bokas efter förfrågan.

Vinprovning

744 kr/person

Uppleva en traditionell vinprovning i traditionell miljö. Tillsammans med allas vår Robert H Gustafsson, får ni följa med på en smakupplevelse av stora mått. Vi lovar att Robert berättar den mest intressanta historien om varje druva.

Vinprovning och middag

995 kr/person

Denna vinprovning görs i kombination till mat där Robert H Gustafsson tar med dig på en kulinarisk resa bland vingårdar runt om i Europa. Vi ser till att ni får en fantastisk upplevelse och att ni upplever viner på ett helt annat sätt.

Whiskeyprovning

744 kr/person

Med sin långa och gedigna historia kommer ni få höra om whiskeyns väg in i det moderna samhället. Passa på att lära er något nytt och upptäcka nya smaker.

Polkagrisbakning

Pris lämnas på förfrågan

Tillsammans med Polkaprinsen och Gränna för gott så kan vi erbjuda en otroligt rolig aktivitet både för familjer och konferenser, Polkagrisbakning.

Var med från grunden hur man bakar en polkagris och samtidigt får höra historian om den populära polkagrisen

Detta är en aktivitet som passar både stora som små, det är ett riktigt hantverk och det gör att din riktiga vinnarskalle kickar in, vem gör finast, jämnast och randigast polkagris?

Äppelsafari

Pris efter bokningsförfrågan

Rudenstam Äppelodlingar utanför Huskvarna är idag ett väl inarbetat namn i Sverige med sina prisbelönta äppeldrycker. De har synts mycket på SVT och fått sin dryck serverad på självaste Nobelfesten så ett besök dit är ett måste. Här kan man boka provningar och safaris på deras odlingar. Tillgängligt under sommarhalvåret.

Skicka bokningsförfrågan

Vi hjälper er planera och genomföra en rolig och minnesvärd aktivitet under er konferens eller kick-off.