Konferens

En konferens på Hotel Gyllene Uttern utanför Jönköping och Gränna är ett succérecept. Med vår strategiska placering mellan Sveriges största städer, och en inspirerande utsikt, vilket gör att valet av konferensplats blir enkelt!

Våra konferenspaket

Vi erbjuder flera olika paket, alla skräddarsydda för din konferens eller mötes specifika behov.

Dagpaket

Helpension

Visa konferens Gyllene Utterns yttre

Skräddarsy din konferens

Oavsett hur du vill att ditt möte eller konferens ska se ut så kommer vi vara med dig från bokning, till utförande och utvärdering.

Vi hjälper dig designa bästa möjliga upplevelse hos oss. Med en gedigen erfarenhet av lyckade konferenser ser vi till att allt är tipp-topp utifrån era önskemål och behov. Välkommen till en konferens som är uppbyggd för att ni ska få ett lyckat möte.

Aktiviteter & kick-off

Tack vare ett bra arbete med att hitta omgivningens bästa aktiviteter kan vi hjälpa er skapa utmärkta förutsättningar för er samling eller konferens.

Gyllene Uttern är den perfekta miljön för en kick-off. Platsen, inspirerande utsikter, och mängder med aktiviteter låter oss att tillsammans skapa en oförglömlig upplevelse hos oss. Allt för att du ska få en så bra start som möjligt.

Konferens på Gyllene Uttern, visar konferensrum

Våra konferensrum

En konferens på Gyllene Uttern passar både den lilla och stora gruppen. Men då välkomnar vi er oavsett om ni är 2 eller 160! Våra faciliteter passar de flesta grupper. Oavsett om ni väljer vårt traditionella konferensrum Gyllensvaan med dess gamla målningar, glittrande takkronor och målade tak – och sin personliga lobby – eller våra moderna konferensrum som Vättersalen, så kommer ni få en utmärkt konferens och möte med fantastisk utsikt.

Kontakt och Offert

Vi hjälper er skräddarsy er konferens, ert möte eller kick-off så att det blir en upplevelse att minnas. Vi svarar alltid offerter så fort som möjligt.