Custom code header don't touch or contact a developer

Rum & paket

Gyllene Uttern har 51 vackra rum. Majoriteten av våra rum finner ni i våra två annexbyggnader, Brahe och Andrée. Våra deluxe-rum, och våra 3 sviter, hittar ni i huvudbyggnaden. Men oavsett var ni bor kommer Vättern glittra nedanför ditt fönster, och ni ser Visingsö stiga som en hägring genom den blå vattenytan. Allt bara ett stenkast bort från lilla Gränna stad.

Vårt mål att leverera värdskap i världsklass, och att din tid hos oss är oförglömlig.

Varmt välkommen till Hotel Gyllene Uttern!

VÅRA WEEKENDPAKET

GYLLENE UTTERN WEEKEND

Det mest populära paketet! Efter att du checkat in hos oss, och kommit tillrätta i ditt rum, besöker du oss i huvudbyggnadens restaurang. Njut av ett glas mousserande och ta in den underbara utsikten och den rustika miljön. Älska sedan 3-rättersmiddagen du får efteråt. Varmt välkommen!

Populär
1255 kr per person
  •  

LYXWEEKEND

Ett helgpaket för en sann gourmet! Vid incheckning serverar vi fika. Kom tillrätta i rummet, och anslut dig sen till den traditionella atmosfären i slottets restaurang. Efter att ha avnjutit ett glas mousserande serverar vi en 5-rätters meny. Sov gott i sköna sängar, och vakna upp till vacker utsikt och god frukost!

Går ej boka
1720 kr per person
  •  
1970 kr per person (svit)
  •  

LÅNGWEEKEND

Njut av solnedgången ännu en kväll! På ankomstdagen serverar vi dig ett glas mousserande och 2-rätters middag i vår vackra restaurang. Spendera natten i annexets dubbelrum och njut av en god frukost. Eftermiddagsfika och 3-rättersmiddag väntar, och en till solnedgång. Varmt välkommen!

Populär
2440 kr per person
  •  

GRÄNNAWEEKEND

Utforska den pittoreska staden Gränna, och Visingsö. I paketet ingår biljetter till Grenna Museum, Visingsöfärjan och Remmalag på Visingsö. På kvällen serveras ett glas mousserande följt av en välkomponerad 3-rätters meny. Ni övernattar i dubbelrum och avslutar vistelsen med vår goda frukostbuffé.

1650 kr per person
  •  

POLKAWEEKEND

Baka din egna traditionella polkagris med bagarna på Polkapojkarna! Efter aktiviteten serverar vi ett glas mousserande och en 3-rätters middag. Natten spenderas i våra bekväma dubbelrum, och nästa dag välkomnar vi dig till vår utsökta frukostbuffé. Varmt välkommen!

1729 kr per person
  •  

GOLF WEEKEND

Spela golf på ett par av Sveriges vackraste golfbanor! Paketet inkluderar greenfee till närliggande Gränna Golf Club eller Wiredaholm Golf Club, ett glas mousserande, 3-rätters middag och, självklart, en natt i våra bekväma dubbelrum. Avrunda golfresan med vår goda frukost. Varmt välkommen!

1530 kr per person
  •