Våra faciliteter

Hotel Gyllene Uttern och dess faciliteter präglas av en anrik, vacker historia. Här möter traditionen det moderna när vi siktar på att erbjuda en unik upplevelse till alla våra gäster. Oavsett om du är intresserad av bastun, det romantiska och klassiska bröllopskapellet, vår mysiga lobby och bar, eller våra magnifika matsalar, har vi något för dig.

Välkommen till vårt slott

Slottskapell

Vårt kapell har varit en viktig del av hotellet under en lång tid. Inspirerat av Läckö slotts kapell har vårt kapell länge varit populärt för mindre ceremonier. Ett oräknebart antal par har lovat varandra evig kärlek. Intressant fakta: på 60-talet gifte sig 17 par här under samma dag! Kapellet rymmer cirka 30 gäster och är den perfekta lokalen för paret som vill kombinera ceremoni, fest och boende.

Riddarsalen

Riddarsalen är den matsal du först möts av när du stiger in i vår restaurang. Här möts du av magnifika, gamla målningar, riddarutrustning, och ett helt handmålat tak. Utsmyckningen ger en känsla av tradition och medeltida elegans. Riddarsalen är den första matsalen som kom till samtidigt som hotellet byggdes på den där vackra klippan söder om Gränna, och originalmöblerna används än i dag.

Verandan

Verandan är våra andra matsal. Här bjuds du in till en modernare tid med stora, gnistrande takkronor och stora, öppna fönster som ger en fantastisk sjöutsikt över Vättern. Det är också här de flesta av våra gäster njuter av vår mat. Varmt välkommen till vår restaurang!

Bastu & Fitness

Bara några meter från vår huvudbyggnad hittar ni vårt bastuhus. Som gäst hos oss har ni fri tillgång till bastun. Om ni säger till en timme innan det är dags ser vi till att det riktigt varmt och mysigt när det är dags att stiga in! I samma byggnad har vi ett litet fitness center.

Meny

Contact information

Do you have any questions, would you like to book a room, table, wedding, conference or anything else? Contact our reception below.

Phone: 0390 – 108 00
E-mail: info@gylleneuttern.se

Meny

Kontaktinformation

Om du har frågor, vill boka ett rum, bord, bröllop, konferens eller något helt annat … kontakta vår reception via mejl eller telefon!

Telefon: 0390 – 108 00
E-mail: info@gylleneuttern.se