COVID-19: Åtgärder och Information

Under rådande omständigheter med COVID-19 (coronavirus) behöver och vill vi på Gyllene Uttern vidta åtgärder som ökar våra gästers trygghet. I följande artikel beskriver vi hur arbetar med hygien och de åtgärder vi tagit.

Vi följer folkhälsomyndighetens och statens lagar, regler och rekommendationer, och håller att vaksamt öga på eventuella förändringar där. På så sätt kan vi snabbt anpassa oss för det rådande läget.

De gäster som kommer till oss ska känna sig trygga, och inte känna sig oroliga över att smittas av COVID-19. Tillsammans, med goda hygienvanor och försiktighetsåtgärder, minskar vi risken att minskas.

Hygien och handsprit

Vi har haft ett personalmöte där vi gått igenom vad som behöver göras. Personalen är extra noga med hand- och ansiktshygien, och stannar hemma vid minsta tecken på sjukdom. Vi städar regelbundet köket och restaurangen extra noga. Kortmaskiner, handtag och andra gemensamma ytor spritas regelbundet.

Handsprit finns tillgängligt för alla gäster.

Buffé tas tillfälligt bort

Från och med 18 mars och tills krisen är över kommer vi inte att servera lunchbuffé. Vi serverar istället mat på tallrik. Vår restaurang är även stor, vilket ger oss möjligheten att placera olika sällskap längre bort från varandra. Se menyn här

Öppettider

I skrivande stund har vi inte ändrat våra öppettider, som du hittar på restaurangsidan. Om någonting ändras uppdaterar vi det både här, i våra sociala medier, och på restaurangssidan.