Välkomna!

Välkommen till

Hotel Gyllene Uttern

Gyllene Utterns traditionella hotell och restaurang har förstummande utsikter över Vättern och Visingsö. Hotellet startade som en liten vägkrog söder om Gränna år 1933, men har nu växt upp till en unik byggnad som påminner om gamla slottsruiner. Hela atmosfären karaktäriseras av denna tradition. Från den rustika slottsborgen till magnifika målningar, gnistrande takkronor, och klassisk riddarutrustning. Om du letar efter ett hotell med en oslagbar utsikt från alla rum, en högkvalitativ restaurang, och värdskap i världsklass har du hittat rätt.

Bröllop

Har ni börjat planera ert bröllop? På Hotel Gyllene Uttern i Gränna har vi en bred erfarenhet av bröllop i alla storlekar.

Paket

Utforska våra paketerbjudanden. Här har vi samlat det bästa som vi, och Gränna, har att erbjuda i specialgjorda paket.

Covid-19

På grund av COVID-19 har vi förbättrat och förstärkt våra rutiner, och vidtagit andra åtgärder för våra gästers säkerhet.

Rum med sjöutsikt

Hotellet erbjuder rymliga rum och sviter utanför Gränna – alla med en fantastisk utsikt över Vätterns vatten. Här får du en förträfflig, kreativ och avkopplande vistelse, en kort bit från Jönköping. Vi ser framemot att få träffa dig.

JS2.1a-min (2)
Restaurant Gyllene Uttern

En vacker restaurang

Det började som en vägkrog 1933, men har vuxit till en restaurang med högklassig mat. Ett perfekt val för att njuta av en traditionell svensk måltid, lagad med kärlek, omtanke och kvalitetsprodukter. Boka bord idag.

Kaffestugan

Kaffestugan har öppet Måndag – Söndag och stoltserar med allt från gott kaffe till fikabröd, mackor och lättare (men utsökt!) mat.

Visar Kaffestugan

Konferenser & Möten

Gyllene Uttern tillhandahåller kvalitativa faciliteter utanför Jönköping, med närhet till E4:an. Ditt möte eller din konferens hålls i lokaler med fantastisk sjöutsikt och en inspirerande miljö.

Receptionen

Receptionen svarar på dina frågor angående bokningar, restaurangen, rummen och mer.

Telefontider

Mån – Sön: 07:00 – 22:00