Höstlov på slottet

23 oktober - 1 november

Läs mer
Farsdag i stil

Hela dagen den 8/11

Läs mer
Julmiddag i Gränna

Vecka 47 - Vecka 51

Läs mer
Vår restaurang

Måndag - Söndag från 12:00

MENYER

Välkommen till

Hotel Gyllene Uttern

Gyllene Utterns traditionella hotell och restaurang har förstummande utsikter över Vättern och Visingsö. Hotellet startade som en liten vägkrog söder om Gränna år 1933, men har nu växt upp till en unik byggnad som påminner om gamla slottsruiner. Hela atmosfären karaktäriseras av denna tradition. Från den rustika slottsborgen till magnifika målningar, gnistrande takkronor, och klassisk riddarutrustning. Om du letar efter ett hotell med en oslagbar utsikt från alla rum, en högkvalitativ restaurang, och värdskap i världsklass har du hittat rätt.

Julmiddag

Julstämningen och julmaten tar snart över vår vackra slottsmiljön. Detta år med en liten twist. Varmt välkommen!

Höstlov

Välkommen till ett unikt höstlov på slottet, fyllt med aktiviteter för hela familjen. Vi ser framemot att träffas!

Covid-19

På grund av COVID-19 har vi förbättrat och förstärkt våra rutiner, och vidtagit andra åtgärder för våra gästers säkerhet.

Boende

Rum med sjöutsikt

Hotellet erbjuder rymliga rum och sviter utanför Gränna – alla med en fantastisk utsikt över Vätterns vatten. Här får du en förträfflig, kreativ och avkopplande vistelse, en kort bit från Jönköping. Vi ser framemot att få träffa dig.

JS2.1a-min (2)
Restaurant Gyllene Uttern

Restaurang

En högkvalitativ restaurang

Det började som en vägkrog 1933, men har vuxit till en restaurang med högklassig mat. Ett perfekt val för att njuta av en traditionell svensk måltid, lagad med kärlek, omtanke och kvalitetsprodukter. Boka bord idag.

Företag

Konferenser & Möten

Gyllene Uttern tillhandahåller kvalitativa faciliteter utanför Jönköping, med närhet till E4:an. Ditt möte eller din konferens hålls i lokaler med fantastisk sjöutsikt och en inspirerande miljö.

Kontakta

Receptionen

Receptionen svarar på dina frågor angående bokningar, restaurangen, rummen och mer. Just nu stänger receptionen tidigare – skicka gärna ett mejl med ditt ärende så svarar vi eller ringer upp nästa dag.

Telefontider

Måndag – Söndag
07:00 – 21:00