På svenska In English Auf deusch | Facebook twitter

Lunch

Denna meny är för gäster på resande fot som vill ha något vällagat i vår härliga miljö.

Serveras i Riddarsalen

Måndag - Söndag                 12.00 - 15.00

Fräsch sallad- och grönsaksbuffé, smör, två sorters hembakat bröd, knäckebröd.
Huvudrätten serveras vid bordet, kaffe efter maten ingår. Dryck tillkommer. 

 

Lördagar och söndagar mellan den 24/11 - 21/12  kommer vi ej servera vår vanliga lunch pga julbordssittning.

Ni är dock varmt välkomna att istället boka bord till våra julbord som serveras under helgen på tel. 0390 - 108 07

_______________________________________________________________________________________

Vecka 51

Måndag 18/12 - Torsdag 21/12
 
 
Smörstekt kolja med räkröra
serveras med rostade grönsaker och kokt potatis. 
155:-
 
Schnitzel med rostad potatis
serveras med rödvinssky och örtsmör
155:-
 
Isterband från Hugos i Örserum
serveras med dill- och äppelstuvad potatis, heminlagda rödbetor och hempicklad gurka
samt Loos-senap
195:-
 
Ugnsbakad portabello
med mozzarella, spenat, paprika, rostade pumpakärnor och pumpolja
175:-
 
 

Barnmeny

 
Köttbullar med gräddsås och lingon.
alt
Pasta med köttfärssås.
alt
Grillkorv med pommes frites.
85:-

 

Varmt välkomna! 

 
_______________________________________________________________________________________
 
 

Fredagen 22/12 - söndagen den 7/1
är hotellet och restaurangen stängd.

Vi önskar alla våra gäster
en riktigt God Jul
och
ett Gott Nytt År!

 


 

Fyll i er mailadress och få vårt nyhetsbrev

© 2012 Gyllene Uttern Hotel Group
Tel: 0390 108 00 | E-post: info@gylleneuttern.se
Skicka en konferensförfrågan |