På svenska In English Auf deusch | Facebook

 
LEDIGA TJÄNSTER
 

 
Receptionist
 
Vill du ha ett arbete där ingen dag är den andra lik, där du får ge det lilla extra genom exceptionell service till gäster och kollegor?
 
Vi söker en duktig och serviceinriktad medarbetare med ansvar för att hotellets gäster, både via samtal och besök, alltid ska känna sig välkomna till oss.
I arbetet ingår också att avlasta och frigöra administrativ tid för chefer och övriga anställda där du dagligen sköter olika typer av administrativa uppgifter såsom bokningar och offerter samt diverse uppgifter som bidrar till att organisationen blir mer effektiv. Arbete på andra avdelningar kan förekomma.
 
Vi ser att du tidigare arbetat i reception eller annat serviceinriktat arbete.
Du är lättlärd och bra på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor. Du är även positiv, serviceinriktad, initiativtagande och har goda datorkunskaper – framför allt i Office-paketet. Meriterande är också om du tidigare arbetat i hotellsystemet Picasso.
 
Andra egenskaper som vi uppskattar är att du värdesätter god stämning på arbetsplatsen och förstår den egna rollen i teamet, samt klarar av ett tidvis högt arbetstempo. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Varmt välkommen med din ansökan till 
platschef@gylleneuttern.se
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2017 Gyllene Uttern Hotel Group
Tel: 0390 108 00 | E-post: info@gylleneuttern.se
Skicka en konferensförfrågan |